Külmik Whirlpool W5911EW1

412
Klikkige pildile suuremaks vaateks

Külmik Whirlpool W5911EW1

Tootekood 35124
Kaubamärk WHIRLPOOL
412,00 € / tk
Leidsid mujalt soodsamalt?
Saada meile päring!
Laos
Tarne võimalused
Saadetised, mille üldkaal jääb 30 kg kuni 100 kg vahemikku, väljastatakse kindlatest partnerladudest või logistikakeskustest. Loe lähemalt
Sobilik tarneviis vali ostukorvis
Kättesaamine väljastuspunktist
Kauba kättesaamine on tasuta. Eeldatav tarne väljastuspunkti on alates 1-2 tööpäeva*
*Tingimusel kui tellimus esitada enne kella 15.00. Kuhu tulla?
Kulleriga kohaletoimetamine
Eeldatav tarne valitud sihtkohta või korteri-, maja- ja garaaži esiukse ette alates 2-3 tööpäeva*
*Tarnehinna arvutatamisel arvestatakse nii teenustasu kui toote kaalu. Loe lähemalt

Kuumakse alates 9.32 €
Minimaalne sissemakse alates 0.00 €

Laos 1 tk
412,00 € / tk
Järelmaks 12 kuud al. 40 €
või tasu osadena ~ 3 x 137.33 €

Leidsid mujalt soodsamalt?
Saada meile päring!
PID: 52599
EAN: 8003437903397
MPN: 35124

Tähelepanu! Toote tegelik värvus võib erineda piltidel kujutatavast ning pilt on illustratiivne. Toote kirjeldus on üldise iseloomuga ning seal ei pruugi olla välja toodud kõik omadused. E-poe hinnad võivad erineda jaekaubanduse kampaaniatest. Kampaaniatoodete kogused on piiratud ning hulgikaupade laojäägid ja e-poes olevad kaubad ei pruugi kokku langeda, seetõttu võib eeldatav tarneaeg tellimuse vormistamisel näidatust erineda. Kui mõnda toodet tellimuse täitmise hetkel laos ei ole, teavitatakse Ostjat sellest eraldi esimesel võimalusel.

Tootja info

LESSFROST
Unustage härmatise teke. Uuenduslik LessFrost tehnoloogia rakendab ainulaadset aurustit, mis on "mähitud" ümber sügavkülmikukambri, mitte ei paikne sügavkülmikukambris sahtlite vahel, tagades nii tavalisega võrreldes härmatise tekke drastilise vähenemise.
6TH SENSE CONTROL
Tehnoloogia, mis taastab kiiresti ideaalse temperatuuri.6th SENSE tehnoloogia jälgib pidevalt temperatuuri väliskeskkonnast (näiteks ukse avamisest) tingitud muutusi ning taastab kiiresti ideaalse säilitustemperatuuri nii külmiku- kui sügavkülmikuosas.
KIIRE JAHUTAMINE
Kiire jahutamine. Külmiku sisetemperatuur langeb viivitamata, kui panete sellesse uut toitu. Sisseehitatud andurid kohandavad automaatselt jahutamistemperatuuri madalat energiatarvet ja tavalisest kauem kestvat värskust tagades.
Kiirkülmutuse lüliti

ELEKTROONILINE JUHTSÜSTEEM
Absoluutselt perfektne talitlus. Sellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on elektrooniline juhtsüsteem, mis tagab parameetritele alati korrektsed sätted, kindlustades nii laitmatu talitluse ja temperatuurikontrolli.
LED VALGUSTUS
Laitmatu valgustus. Energiatõhusad LED lambid valgustavad ühtlaselt kogu külmikukambrit, muutes teile nii otsitava leidmise lihtsamaks.
PUDELIRIIUL
Ohutu säilitamine. Sellel Whirlpooli külmikul on perfektne lahendus pudelite säilitamiseks - spetsiaalne pudeliriiul.
ABSOLUTE DISAINIKOLLEKTSIOON
Absoluutne ilu. See Whirlpooli seade kuulub meie Absolute kollektsiooni, millele on iseloomulikud peen disain ja detailid. Nautige nii ideaalset funktsionaalsust kui silmapaistvat elegantsust.
KLAASRIIULID
Kirg ilu järele igas detailis. Sellel Whirlpooli külmikul on klaasriiulid. Need on disainitud ilu ja funktsionaalsust üheks tervikuks siduma ning need tagavad teile kõige rahuldust pakkuvama kasutuskogemuse, mida oskate ette kujutada.
MUUDETAVA AVAMISSUUNAGA UKS
Teie mugavuse tagamiseks. Sellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on muudetava avamissuunaga uks, mille saab panna kasutaja mugavuse tagamiseks avanema vasakult või paremalt.

Lisainformatsioon
Lisainfo
Kaubamärk WHIRLPOOL
MPN 35124
EAN kood 8003437903397
Toote tüüp Külmikud