Külmik Bosch KGV362WEAS

519
Klikkige pildile suuremaks vaateks

Külmik Bosch KGV362WEAS

Tootekood 36777
Kaubamärk BOSCH
519,00 € / tk
Leidsid mujalt soodsamalt?
Saada meile päring!
Laos

Tarne võimalused

Saadetised, mille üldkaal jääb 30 kg kuni 100 kg vahemikku, väljastatakse kindlatest partnerladudest või logistikakeskustest. Loe lähemalt
Sobilik tarneviis vali ostukorvis
Kättesaamine väljastuspunktist
Kauba kättesaamine on tasuta. Eeldatav tarne väljastuspunkti on alates 1-2 tööpäeva*
*Tingimusel kui tellimus esitada enne kella 15.00. Kuhu tulla?
Kulleriga kohaletoimetamine
Eeldatav tarne valitud sihtkohta või korteri-, maja- ja garaaži esiukse ette alates 2-3 tööpäeva*
*Tarnehinna arvutatamisel arvestatakse nii teenustasu kui toote kaalu. Loe lähemalt

Kuumakse alates 11.70 €
Minimaalne sissemakse alates 0.00 €

Laos 1 tk
519,00 € / tk
Järelmaks 12 kuud al. 50 €
või tasu osadena ~ 3 x 173 €

Leidsid mujalt soodsamalt?
Saada meile päring!
PID: 52408
EAN: 4242005197606
MPN: 36777

Tähelepanu! Toote tegelik värvus võib erineda piltidel kujutatavast ning pilt on illustratiivne. Toote kirjeldus on üldise iseloomuga ning seal ei pruugi olla välja toodud kõik omadused. E-poe hinnad võivad erineda jaekaubanduse kampaaniatest. Kampaaniatoodete kogused on piiratud ning hulgikaupade laojäägid ja e-poes olevad kaubad ei pruugi kokku langeda, seetõttu võib eeldatav tarneaeg tellimuse vormistamisel näidatust erineda. Kui mõnda toodet tellimuse täitmise hetkel laos ei ole, teavitatakse Ostjat sellest eraldi esimesel võimalusel.

Tootja info

LED-valgustus

Hästi valgustatud külmiku sisu. LED-valgustus pakub külmikute puhul täiesti uut valgustuskontseptsiooni, tagades ühtlase ja helgivaba sisevalgustuse. LED-valgustid tarbivad vähem elektrit kui tavalised külmikuvalgustid ega vaja seadme eluea vältel väljavahetamist.

BigBox-sahtlis on rohkelt ruumi suurtele külmutatud toitudele

Eriti sügav külmutatud toitude sahtel sobib hästi külmutatud toidu nõude või suurte külmutatud toitude, nagu koogid või pitsad, üksteise peale virnastamiseks. Kui teil on vaja näiteks toitlustada lapse sünnipäeva või külmutada pulmatort, siis BigBox pakub selleks piisavalt ruumi.

EasyAccess-riiul

Väljatõmmatav riiul, mis võimaldab kõigele hõlpsalt juurde pääseda. Purunemiskindlate raamita klaasriiulite kasutamine on tänu sujuvale väljatõmbemehhanismile eriti mugav. Lisaks võimaldavad need igal ajal toiduainetest hea ülevaate saada. ,

LowFrost

Harvem sulatamine on energiasäästlik ja vähendab teie vaeva. Lisaks sellele, et tavalise sügavkülmiku sagedasele sulatamisele kulub palju aega, raiskab see ka energiat. LowFrost vähendab sügavkülmikusse koguneva jää hulka, et seadet ei oleks vaja nii tihti sulatada. Kui sulatamine on vältimatu, siis meie LowFrost-funktsiooniga külmikute põhjas on praktiline ventilaator, mis võimaldab teha seda kiiresti ja mugavalt. Valige külmik, mis kannab hoolt nii teie kui ka iseenda eest.

Munarest

Munarest kaitseb munasid purunemise eest.

FreshSense

Tänu optimaalsetele hoiutingimustele säilib toidu täiuslik konsistents, näiteks jäätis ei ole liiga kõva ega liiga pehme. Värskuse ja maitse tagamisel on kriitilise tähtsusega püsiv sisetemperatuur. Seetõttu jälgivad FreshSense-andurid pidevalt jahekapi ja sügavkülmiku ning ka keskkonna temperatuuri. See aitab tagada külmikus välistemperatuurist sõltumatu püsiva sisetemperatuuri.

Korrastatud sügavkülmikusahtlid

Leidlik kolmekihiline sügavkülmikusahtlite süsteem pakub külmutatud toiduainetele alates pitsakarpidest kuni külmutatud vahvliteni täiendavat ruumi. Tänu uuele korrastatud riiulisüsteemile ja LED-valgustusele on kogu sügavkülmiku sisu selgesti nähtav, et miski ei vajuks muude asjade vahel unustusse. 

Võimas ventileerimine

Sisemine ventilaator tagab võimsa ventileerimise.

SuperFreezing

Kaitseb külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmikusse uute toiduainete lisamine tõstab sisetemperatuuri, mis võib põhjustada olemasoleva toidu sulamist ja maitse vähenemist. SuperFreezing-funktsioon tagab uue toidu kiire külmutamise ja takistab sellega muu sügavkülmikus oleva sulamist. Automaatse külmutamisfunktsiooniga seadmed jätkavad kohe pärast vajaliku temperatuuri saavutamist tavapärast tööd, et mitte energiat raisata. Tänu sellele säilib külmutatud toidu maitse isegi uue toidu lisamisel.

Lisainformatsioon
Lisainfo
Kaubamärk BOSCH
MPN 36777
EAN kood 4242005197606
Toote tüüp Külmikud
Netokaal (kg) 68