Sügavkülmik Whirlpool UW8F2YXBIF2

521
Klikkige pildile suuremaks vaateks

Sügavkülmik Whirlpool UW8F2YXBIF2

Tootekood 35148
Kaubamärk WHIRLPOOL
521,00 € / tk
Toode on välja müüdud ja pole hetkel saadaval.
Laost otsas


Leidsid mujalt soodsamalt?
Saada meile päring!
PID: 52585
EAN: 8003437614217
MPN: 35148

Tähelepanu! Toote tegelik värvus võib erineda piltidel kujutatavast ning pilt on illustratiivne. Toote kirjeldus on üldise iseloomuga ning seal ei pruugi olla välja toodud kõik omadused. E-poe hinnad võivad erineda jaekaubanduse kampaaniatest. Kampaaniatoodete kogused on piiratud ning hulgikaupade laojäägid ja e-poes olevad kaubad ei pruugi kokku langeda, seetõttu võib eeldatav tarneaeg tellimuse vormistamisel näidatust erineda. Kui mõnda toodet tellimuse täitmise hetkel laos ei ole, teavitatakse Ostjat sellest eraldi esimesel võimalusel.

Tootja info

NOFROST SÜSTEEM
Sulatada pole vaja. Total NoFrost tehnoloogia vähendab niiskust sügavkülmikus, hoides nii ära jää tekke ja kogunemise.

FREEZECONTROL
Muretu külmutamine. Sellel Whirlpooli sügavkülmikul on uuenduslik FreezeControl tehnoloogia, mis kaitseb efektiivselt toidu maitset ja tekstuuri ning vähendab külmakahjustusi kuni 50% võrra.

6TH SENSE TEHNOLOOGIA
6th SENSE tehnoloogia jälgib temperatuuri sügavkülmikus ja tagab automaatselt täiendava jõulise külmutamise ainult siis, kui vaja. Kuluefektiivne ja keskkonnasõbralik.

KIIRE KÜLMUTAMINE
Kiire külmutamine. Fast Freeze funktsioon seadistab sügavkülmiku temperatuuri madalaimast sättest 10 kraadi võrra külmemaks toidu kiiresti külmutamiseks ja toiteväärtuse säilitamiseks.

ALARMID/HOIATUSED
Elektrikatkestused? Pole probleemi. Elektrikatkestuse alarm jälgib temperatuuri sügavkülmikus. Punane vilkuv tähis annab märku, kui temperatuur tõuseb -8 °C juurde.

Lisainformatsioon
Lisainfo
Kaubamärk WHIRLPOOL
MPN 35148
EAN kood 8003437614217
Toote tüüp Sügavkülmikud